2023 Karácsony

Az eddigi évekhez hasonlóan a karácsonyi időszak most is eseménydús volt.  

November végén egy új kulturális sorozatot ("Én és az országom") indítottunk el a gyermekotthonban elő fiatalok számára:

 "Különböző kultúrákat mutattunk be nekik, hogy megismerhessék, sokszínűségünkben milyen egyformák vagyunk. A másik cél pedig a továbbtanulás fontosságának hangsúlyozása...

Az első alkalmon részt vevő hallgatók a világ számos különböző pontjáról érkeztek: Diana Nuñez Mexikóról, Maxim Krat Ukrajnáról, James Wangai Kenyáról, Kaoutar Azzi pedig Marokkóról mesélt a kamaszoknak. A program olyan népszerű volt, hogy a közeljövőben tovább folytatódik más-más nemzetek megismertetésével."

(https://alumni.sze.hu/jobb-adni-mint-kapni-a-szechenyi-egyetem-nemzetkozi-hallgatoi-gyermekotthonban-jotekonykodnak/?fbclid=IwAR3LExsCiR8xavCffQ_PvUpAxmOyU8iDtrn6YTznqodRW3yg5RezL1zI5Nk)

December elérkeztével három intézményben tartottunk Mikulás vagy karácsonyi foglalkozást és ajándékokat jutattunk el az ott élő anyukáknak, gyerekeknek. A csocsóasztal hatalmas örömet okozott a gyerekeknek. Ezúton is köszönjük a támogatóknak. 


A karácsonyi programok mellett folytatódott a Dorcas projekt is, amelynek keretein belül újabb 12 takarót vittünk hátrányos helyzetű gyermekeknek. 


Bővebb információt erről a projektről itt található: 

https://alumni.sze.hu/jobb-adni-mint-kapni-a-szechenyi-egyetem-nemzetkozi-hallgatoi-gyermekotthonban-jotekonykodnak/?fbclid=IwAR3LExsCiR8xavCffQ_PvUpAxmOyU8iDtrn6YTznqodRW3yg5RezL1zI5Nk

A cipősdoboz akció keretében pedig 23 hátrányos helyzetben lévő gyermeknek tudtunk ajándékokat biztosítani. 

Jövőévben folytatódik a vitamin kampány és természetesen az emberkereskedelem elleni prevenciós tevékenység is. Hálásak vagyunk a támogatásért, amelyet az év során kaptunk, köszönjük!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A "SET FREE MOVEMENT" BEMUTATÁSA

Vigyázz, emberkereskedelem! – A fiatalok védelmében

Vitamin adomány